Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 104  |  

Salématou Touré

ID: 201186
Není adoptována

Dívka, 10 let

Chytrá dívenka, ale nemá dostatečnou podporu z domova - s rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj, jednu matraci, a jeden pokrm denně. Další informace »

Kadiatou Barry

ID: 201253
Není adoptována

Dívka, 11 let

Rodina Kadiatou žije v Kosa (petit Simbaya) již dlouhou dobu. Poté co otec musel podstoupit dva rozdílné chirurgické zákroky, je nyní po fyzické stránce invalidní, a po drahých nákladech na obě operace i značně ochudlý. Rodina se tak nachází v krizi a není schopná zajistit vzdělání pro Kadiatou, ani její čtyři sourozence. Další informace »

Boh Fanta Camara

ID: 201218
Není adoptována

Dívka, 11 let

Boh Fanta je velmi klidná dívka, její rodiče bydlí v domě o dvou pokojích. Spí ve stejném pokoji jako její sourozenci a babička, všichni na jedné matraci. Její dieta se skládá v podstatě pouze z kaše a rýže. Ze všech sourozenců je první, co chodí do školy, ale často je poslána domů kvůli chybějícím platbám školmého. Další informace »

Mamadou Lamarana Camara

ID: 201130
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Rodiče chlapce pracují jako většina místních na poli a potýkají se s nedostatkem prostředků na zajištění základních potřeb. Jí obvykle dvakrát denně a to v závislosti na aktuální sklizni. Mamadou má staršího bratra. Další informace »

Mariame Camara

ID: 201221
Není adoptována

Dívka, 11 let

Mariame je velmi pečlivá a klidná dívka. Žije v malém příbytku se svými rodiči a pěti sourozenci, všechny děti spí na jedné matraci. Ráno jí kaši a večer pouze rýži. Je vyučována mladými dobrovolníky, kteří ji navrhli k zařazení do programu, aby si měla pokryto školné ve škole. Další informace »

Ousmane Camara

ID: 201242
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Ousmane a jeho rodina v roce 2016 utrpěli ohromnou ztrátu. Jejich jediná piroga (loďice), která jakožto nezbytné plavidlo k rybaření zajišťovala rodinné příjmy, byla nabourána větší lodí, a dodnes se jí nepodařilo spravit. Matka rodinu opustila, a Ousmane se tak nachází v nepříjemné situaci jak rodinné, tak školní, jelikož kvůli nedostatku finančních prostředků, kterými rodina disponuje, hrozí, že bude ze školy propuštěn a nedokončí ročník. Další informace »

Mohamadou Mountady Diallo

ID: 201271
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Mohamadou pochází z desítičlenné rodiny. Jeho otec, který žije v polygamním vztahu se třemi ženami, kvůli svému pokročilému věku již nedokáže zajistit dostatečný výdělek na podporu celé rodiny, a ani žádný ze starších sourozenců nevydělává dostatek, aby pokryl Mohamadouovo školné. Rád by tedy chodil do školy, aby se tak mohl dále rozvíjet a pomoci své rodině. Další informace »

Mountaga Diallo

ID: 201266
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Mountaga je sirotkem svého otce. Platba školného tedy spadla do rukou matky, která však bez finanční podpory nebude dlouho schopná financovat Mountagovo studium, a žádá proto o pomoc. Další informace »

Bambo Diankha

ID: 201200
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Bambo je malý, tichý a inteligentní chlapec. Má 4 sourozence, 2 sestry a 2 bratry. Rodina s pěti dětmi žije v domě, v jednom pokoji. V dalším pokoji žije s rodinou i otcův nejstarší bratr. Bambo a jeho sourozenci spí na jedné matraci. Zajistit jídlo i jen 3x denně je pro jejich rodinu velmi složité. Oblečení pořizují jen vyjímečně u příležitosti významného svátku. Další informace »

Makalé Dioubate

ID: 201229
Není adoptována

Dívka, 11 let

Makalé je velmi zdvořilá dívka. její rodina má celkem pět dětí. Její rodiče bydlí v malém rozšíření domu postaveném jejím dědečkem. Jí společně s rodinou a spí na matraci se svými sestrami. Pouze dvě z pěti dětí chodí do školy, ostatní tři nemohou do školy docházet, jelikož rodina nemá dostatek peněz na školné všech dětí. Další informace »

Zakaria Fofana

ID: 201275
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Zakaria byl vychován svou babičkou, která prodává koření na trhu. Jeho otec má jakožto sběrač odpadků velice slabý příjem, a tak si nemůže dovolit poslat své děti do školy. I přesto ale Zakaria vyniká svou inteligencí a chutí se vzdělávat. Další informace »

Mamady Kaba

ID: 201230
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Mamady je chytrý a zdvořilý chlapec z rodiny o šesti dětech. Mamady často nemůže sehnat nové oblečení - pouze během oslav. Jeho rodiče bylí ve dvoupokojovém domě. Jí společně s rodinou, a je jediný, kdo se aktuálně vzdělává díky skupině dobrovolníků, jelikož na školné rodina nemá finanční prostředky. Další informace »

Safiatou Konate

ID: 201217
Není adoptována

Dívka, 11 let

Safiatou Konate pochází z rodiny o sedmi dětech, kde rodiče jsou rozvedení. Safiatou žije u své babičky - tři z jejích sedmi dětí jsou ve škole. Je jednou z těch, co do školy chodí a je velmi chytrá, ale kvůli nedostatku peněz a nezaplacenému školnému nemůže nadále do školy docházet. Ráda by pokračovala ve studiu a vídala se ve škole se svými kamarády a kamarádkami. Další informace »

Aminata Rajac

ID: 201267
Není adoptována

Dívka, 11 let

Aminata pochází ze čtyřčlenné rodiny. Její maminka je hospodyně, ale poslední čtyři roky také vážně nemocná. Její otec nemá zaměstnání, a tak Aminata potřebuje podporu po finanční stránce aby vůbec mohla chodit do školy. Další informace »

Mariama Sylla

ID: 201268
Není adoptována

Dívka, 11 let

Mariama kvůli těžké rodinné situaci do školy nemůže docházet často, ale přesto má velmi slibné výsledky. Potřebuje však finanční podporu, aby se svému studiu mohla věnovat naplno. Další informace »

Bangaly Youla

ID: 201173
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Matka chlapce je hospodyně a její příjmy nedokážou pokrýt veškeré chlapcovy potřeby. Z tohoto důvodu jej zapsala do programu adopce na dálku a slibuje si od něj, že se chlapcovi dostane vzdělání. Další informace »

Mamady Diakité

ID: 201058
Není adoptován

Chlapec, 14 let

Velmi skromá rodina. Otec zajišťoval obživu jako mechanik. Dnes trpí vážnou nemocí, která má bohužel velký vliv i na jeho práci. Otec je zoufalý, protože se mu nedaří zajistit vzdělání pro své děti. Mamady má 3 sestry narozené v letech 1990, 2000, 2003 a 2 bratry narozené v letech 1994,1997. Další informace »

Mahawa Fofana

ID: 201052
Není adoptována

Dívka, 14 let

Mahawa pochází z velmi chudé rodiny, která prochází velkou krizí. Mají problémy s bydlením, s přístupem ke zdravotní péči a ke vzdělání. Proto požádali o podporu, aby jejich dcera mohla také chodit do školy. Mahawa má sestru Djenab nar. v r. 2006 a Fatoumata Binta nar. v r. 2014. Další informace »

Aboubacar Kanté

ID: 201062
Není adoptován

Chlapec, 14 let

Otec odešel ještě když byla matka těhotná s posledním dítětem. Od té doby má problém se zajištěním obživy pro své tři děti. Aboubacar díky adopci na dálku mohl nastoupit do školy. Chlapec je velmi nadaný a dokonce přeskočil 4. třídu! Má dva bratry narozené v letech 2012 a 2015. Další informace »

Laye Mamady Doumbouya

ID: 201068
Není adoptován

Chlapec, 16 let

Rodina má celkem 6 dětí a žijí v pronajaté chýši, kde je jedna postel a tři rohože, kde spí některé děti. Otec odešel z města hledat živobytí. Matka tedy zůstala sama a stará se o vše. Záleží ji na tom, aby mohly všechny děti chodit do školy. Jedno je již podporováno naší organizací, se dvěmi dalšími jí pomáhají blízcí příbuzní. Chtěla by, aby i její další dvě děti, které jsou již ve školním věku, chodily do školy, proto požádala o pomoc. Laye má 4 sestry nar. v letech 2000, 2004, 2006, 2008 a jednoho bratra nar. v r. 2013. Další informace »