Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 118  |  

Ayouba Diaby

ID: 201239
Není adoptován

Chlapec, 8 let

Ayouba pochází z rodiny o osmi dětech. K jídlu se dostává stěží dvakrát denně. Nedochází do školy, jelikož si rodina nedokáže dovolit platit školné. I jeho sourozenci z tohoto důvodu školu opustili. Spí v jedné mistnosti se svými čtyřmi bratry. Další informace »

Ibrahima Kassory Fofana

ID: 201190
Není adoptován

Chlapec, 8 let

Žije se svými rodiči a 9ti sourozenci. Rodina si může dovolit poslat do školy pouze 2 z nich. Mají pouze jednu matraci, takže často spí i na zemi, nahý. Jídla má nedostatek, a v případě nemoci také nedostatečný přístup k lékům. Další informace »

Yarie Keita

ID: 201199
Není adoptována

Dívka, 8 let

Yarie je malá 5. letá holčička, inteligentní a tichá. Její rodina má 6 dětí, žijí společně v malém domě, ve dvou místnostech, i s jejich dědečkem. Všechny děti spí na jedné rohoži. Stravují se společně. Jejich příjmy však nepokryjí základní potřeby členů rodiny. Další informace »

Bangaly Kéita

ID: 201202
Není adoptován

Chlapec, 8 let

Pochází z velké rodiny, má 3 starší sourozence (trojčata). Otec je v důsledku vážné nehody handikapovaný, a nemůže tak vydělávat. Veškeré výdaje na jeho léčbu i na výživu a vzdělávání dětí tedy leží na matce. Všichni spí v jedné místnosti - Bangaly a jeho sourozenci dohromady na jedné podložce, v domě který petří jejich dědečkovi. Další informace »

Mabinty Soumah

ID: 201154
Není adoptována

Dívka, 8 let

Mabinty má 4 starší sourozence (2 sestry a 2 bratry). Péče o děti stejně jako starost o vzdělání leží na matce, protože otec je vzhledem ke své práci převážně na cestách. Většinou jí dvakrát denně. Další informace »

N´Naissata Soumah

ID: 201153
Není adoptována

Dívka, 8 let

Dítě pochází z manželského svazku. Otec však měl již před sňatkem jiné děti. Matka má za sebou pět úspěšných porodů. Všechny děti nyní žijí pod jednou střechou, jedno dítě zemřelo. Vzhledem k velmi skromným příjmům, není pro rodiče snadné zajistit odpovídající péči všem dětem. Jídlo mají velmi nepravidelně, maximálně dvakrát zřídka třikrát denně, a někdy vůbec. Další informace »

Aicha Sylla

ID: 201205
Není adoptována

Dívka, 8 let

Aicha pochází z chudé rodiny, která není schopná zajistit dva pokrmy denně. Spí na jedné matraci se čtyřmi sourozenci, ve stejné místnosti jako rodiče, a tudíž potřebuje pomoc nejen s financováním školného, ale i s životními náklady. Další informace »

Aicha Sylla

ID: 201193
Není adoptována

Dívka, 8 let

Žije se svými rodiči a 10ti sourozenci. Její otec je v důchodu, a tudíž těžko shání jídlo pro svou rodinu. Těžko spí a pro jídlo občas dochází k sousedům. Další informace »

Karim Sylla

ID: 201108
Není adoptován

Chlapec, 8 let

Karim se svými rodiči a sourozenci sdílí domov s dalšími příbuznými a jejich rodinami, kde zajištění základních potřeb leží na dědečkovi. Mamince Karima se daří zajistit denní stravu díky svému krejčovskému řemeslu. Problém nastává v nepředvídatelných situacích, jako jsou např. nemoci dětí, na jejichž léčbu už bohužel peníze nezbývají. Karim má 2 starší sestry (Madina je také v programu pomoci na dálku, ID 201109), další miminko je na cestě. Další informace »

Mohamed Tounkara

ID: 201245
Není adoptován

Chlapec, 8 let

Mohamed pochází z rodiny o dvou dětech - má jednu starší sestru. Jeho otec v cestě za lepším životem opustil Afriku směrem do Evropy, ale bohužel se ztratil ve Středozemním moři bez dalších zpráv. Mohamedova babička, která jej má teď na starost nevydělává a tak nemá dostatek finančních prostředků na to, aby zajistila platbu školného, aby se Mohamed mohl vzdělávat. Další informace »

Maféring Cheick Youla

ID: 201184
Není adoptována

Dívka, 8 let

Maféring pochází z devíti dětí! Žije ve velmi špatných podmínkách. Když se vrátí domů, nenajde tam nic k jídlu, často tak hladoví. Spí se svými rodiči a sourozenci v jedné místnosti. Její tatínek již není pracovně aktivní, je v důchodu, a to zhoršuje ekonomickou situaci rodiny. Další informace »

Mahamed Hassimiou Baldé

ID: 201274
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Oba rodiče jsou aktuálně bez zaměstnání, a finanční situace je tedy velice nepříznivá. Mamadou a jeho sestra často musí pobývat u tety, nebo nemají nic k jídlu. Společně se sestrou jsou často propouštěni ze školy kvůli nezaplacenému školnému. Společně se svou sestrou Boubacar Souadu (dítě č.201273) tedy žádají o pomoc aby mohli ve svém studiu pokračovat. Další informace »

Aboubacar Bangoura

ID: 201156
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Děti- celkem sedm - žijí pod jednou střechou se svou matkou a její babičkou. Matka není provdaná, každé dítě má svého otce. Babiččina přítomnost v domácnosti tak matce usnadňuje péči o děti. Je to právě babička, kdo se věnuje vzdělávání jejich dětí. Aboubacar má 4 starší bratry a 2 starší sestry a mladšího bratra. Další informace »

Abdoul Gafar Camara

ID: 201255
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Abdoul Gafar pochází z rodiny o třech dětech. Jeho otec trpí duševními chorobami, kvůli kterým již pět let musí být doma, a nemůže tak pracovat. Rodina bez něj těžko shání peníze, a bez podpory jsou děti v ohrožení propuštění ze školy. Další informace »

Mamadou Aliou Camara

ID: 201263
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Mamadou pochází z jedné z rodin, která byla vyhoštěna z Kapora kvůli demolicím. Nyní se tedy nachází v situaci kde těžko shánějí obživu, natož aby si mohli dovolit platit školné pro své čtyři děti. Moc by si však přáli, aby Mamadou tuto šanci vzdělávat se dostal. Další informace »

Zénab Camara

ID: 201297
Není adoptována

Dívka, 9 let

Zénab je mladá dívka, jejíž rodiče jsou rozvedení. Žije se svou matkou, která na trhu prodává brambory, aby tak mohla zajistit základní potřeby svých dětí, jelikož otec rodinu zcela opustil. Zénab spí na rohoži stejně jako jejích 6 sourozenců, a i jídla není moc, kvůli nedostatečným finančním prostředkům. Další informace »

Mawa Diaby

ID: 201212
Není adoptována

Dívka, 9 let

Mawě je 7 let. Její rodiče jsou rozvedení, ale bydlí společně v jednom pokoji. Mawa se svými čtyřmi sourozenci sdílí druhý pokoj s pouhou jednou matrací. K obědu i k večeři jí malou porci kaše. Neustále jí ze školy posílají domů kvůli nezaplacení školného, a spoléhá tak na dobrovolnicou pomoc. Další informace »

Mariama Doumbouya

ID: 201185
Není adoptována

Dívka, 9 let

Má 8 sourozenců, a kvůli situaci v domácnosti má problémy se školní docházkou. Spí ve stejném pokoji se sourozenci a rodiči - děti na zemi a dospělí na posteli. Děti často přes den vůbec nejí, a pokud ano, tak velmi málo, a nemají dostatečné prostředky k léčbě nemocí. Další informace »

Aboubacar Kaba

ID: 201176
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Chlapec žije u své prababičky s šesti sourozenci . V jedné místnosti v jejich domácnosti tak spí několik dětí a dospělých bez postele nebo matrace. Málokdy se jim poštěstí jíst a když už, tak jsou porce příliš malé pro tolik osob. Někdy jim s jídlem pomůžou sousedé. Dokonce některé děti z chlapcovy domácnosti tu a tam spí u sousedů, kvůli tomu, jak je rodina chudá. Další informace »

Fatoumata Kéita

ID: 201211
Není adoptována

Dívka, 9 let

Fatoumata je malá, chytrá dívka, která žije v polygamní rodině o celkem jedenácti dětech. Stejně jako každá z otcových čtyř žen, Fatoumata spí v jednom pokoji jako její matka a sourozenci. Co se jídla týče, jí všichni dohromady v šestnácti lidech, takže jejen, že často jí pouze dvakrát denně, ale také po malých porcích. Další informace »