Skip to main content

Dalších 10.000 korun na stavbu naší školy díky Soul clubu Jihlava

16.02.2016

Děkujeme všem, kdo přišli, darovali oblečení, nachystali jídlo, vystupovali, stříhali, malovali, zahráli - bez nároku na honorář a podpořili tak svou účastí benefiční akci HOUSE MARKET / BAZAR a tím i stavbu naší školy v Guineji. Velký dík patří hlavně SOUL music club Jihlava, který nám to umožnil, byla to skvělá akce ♡ Máme velkou radost z výtěžku, který činil téměř 10.000 Kč :)

Více o stavbě naší školy zdevideospot ke shlédnutí.

.............................................................................................................. 

Tvoje malá velká pomoc / Veřejná sbírka na účet: 2800829748/2010
..............................................................................................................

Začali jsme v pátek odpoledne a končili v sobotu za svítání. S odpoledním programem jsme mysleli i na děti. Mohli jste se nechat pomalovat od nás, později od Natálky Schenkové Malování na obličej / Bodypainting, podívat se na vystoupení kluků z YoYo club Jihlava, nechat se ostříhat od kadeřnice Martiny Novákové (i my jsme její služby využili :)), ochutnat africkou kuchyni od Kuchařského studia slunce, pořídit si slušivý kousek do vašeho šatníku a o cestách do Guiney vám více pověděla Táňa Bednářová. Markéta Baťová příjemně zahrála na kytaru skladby z její autorské tvorby. Celé odpoledne zpříjemňoval prostředí klubu dj MAARA, který také věnoval za New Pain oblečení do bazárku.

Od 22:00 nastoupili residenti této akce djs MEJLA / KOPR / Housefruit a  JIRAN / KOPR / Housefruit, kterého ve 2:00 vystřídala soulová C´MOI, na saxofon zahrál Filip Markes z Yannick Markes Project a živé beaty na darbuku přidal EF BEAT

Děkujeme také Jihlavskému deníku, rádiu Vysočina a rádiu Region za podporu.

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->