Skip to main content

Koncert v píseckém Papíráku byl velmi úspěšný

19.05.2015

Sobotní trash metalový koncert byl velmi úspěšný, ač to není zrovna šálek naší kávy, jak se říká. Výtěžek věnujeme na fond zdravotního pojištění pro děti (ze kterého se hradí nákladnější lékařská péče (např. operace, léky nebo pomůcky jako invalidní vozík). Večer začal besedou v 17:30 s promítáním na témata: rozvojová spolupráce, (ne)naplňování rozvojových cílů tisíciletí, kampaň Česko proti chudobě a Evropský rok rozvoje 2015.
 

Například Kapely Kunta Kinte a Kaschorros Wiciados také svou účastí podpořily Wontanaru a kampaň Česko proti chudobě. Děkujeme za podporu také skupinám Catastrofy a Radiation Skupina Lahar a fanoušky v akci. I jim patří dík za účast. Report z akce zde.
 

Od začátku všude vládla přátelská atmosféra. Návštěvníci měli k dispozici po celou dobu akce materiály kampaně Česko proti chudobě a také k tématům, kterými se kampaň zabývá. Navíc měli  možnost zakoupit si u stánku Wontanary originální umělecké předměty z Guiney a podpořit tak projekt zdravotní péče dětí v Guineji. Zvlášť Jirkovi (Jiří Zebro Jareš.) patří velký dík za skvělou a úspěšnou organizaci tohoto koncertu a výborný veganský guláš z hlívy ústřičné! :)

Přibližně 170 účastníků (téměř 130 platících) přišlo podpořit tento benefiční koncert .

Ješt jednou moc děkujeme za vaši účast a vaši podporu, které si vážíme.

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->