Skip to main content

Hračky, které dělají radost dětem

14.04.2006

Hračky ze sbírek, které proběhly v loňském roce ve Vyškově, již dělají radost dětem z dětských domovů na Moravě i v Čechách. Část hraček putovala do Afriky a další část bude brzy doručena dětem z uprchlických táborů. Všem dárcům velice děkujeme, protože u

Hračky ze sbírek, které proběhly v loňském roce ve Vyškově, již dělají radost dětem z dětských domovů v Předklášteří u Tišnova, Kroměříži a Plané. Část hraček putovala prostřednictvím našich koordinátorů do Afriky (Guinea) k africkým klukům a holkám z našeho projektu adopce a další část bude v červnu doručena dětem v Keni. Brzy se plyšáků dočkají děti z uprchlických táborů v Čechách. Nové hračky od nás dostaly postižené děti z DD Lila v Otnicích.
Za uspořádání sbírek děkujeme především budoucím sestřičkám....studentkám zdravotní školy ve Vyškově - Dědicích a jejch paní profesorce Moučkové a pracovnicím Muzea Vyškovska.
Velký dík patří manželům Vystavělovým z Ivanovic na Hané a slečně Janě Modlitbové.
Distribuci hraček měli na starosti naši dobrovolníci, Mgr.Jana Lišková a Leona Borková z MěÚ ve Slavkově u Brna, kteří nám pomohli najít děti, kterým by hračky udělaly radost.

Společně se nám podařilo vykouzlit úsměv a rozzářit oči spoustě dětí...a já Vám za to jejich jménem děkuji a tlumočím také poděkování všech lidí, kteří se o ně starají.
Vaše Eva Obořilová
Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->